ELITE OG JUNIOR
Elite
Elitematcher
Junior
Barn & Golf
Instagram
Reisebrev...

Reisebrev fra Byneset junior og elite's treningsleir i Alicante...
Den 16. - 23. mars befant vi i Byneset junior og elite oss på treningsleir i Spania. Nærmere bestemt på Husa Alicante golf. Det var en tur alle sammen hadde gledet oss til etter en lang vintersesong med utallige timer på golfsenteret. Nå skulle vi få se resultatet av treningen som var lagt ned denne vinteren.

-Det var en trøtt, men spent gjeng som møtte opp på Værnes klokken 04.30. Det var en tidlig start for de fleste, men til gjengjeld fikk vi maks uttelling av dagen. Etter en 4-timers flytur og en kort busstur var vi alle vel fremme på hotellet. Etter innsjekking og en rask tur på rommet var det tid for lunsj. Vi rakk en kort oppvarming før årets første runde (for de fleste) skulle gjennomføres. Vi fikk alle gjort oss noen viktige erfaringer fra runden. En ting de aller fleste kunne si seg enig i, var at det var en litt for lang bane til å ta beina fatt, da vi brukte over 5 timer på 18 hull. Så golfbiler ble den beste løsningen for resten av uka.


Her står vi klar på 1 Tee – par 5

-Neste dag startet med en range- og nærspillsøkt der det var muligheter for å finjustere eventuelle problemer fra gårdagens innspillsrunde. Etter lunsj var det klart for runde 1 i den interne turneringen som skulle gå igjennom hele turen der man kunne stryke de to dårligste scorene og siste runde telte dobbelt.


Bilde fra hull 6 – par 3

-Mandagen var lagt opp slik at vi først spilte 18 hull, så lunsj før det var tilbake på treningsfeltet. Der var det god hjelp å få av coach Lars Martin. Det ble også lagt inn en "closest to pin" på slutten av rangeøktene for å bestemme hvem som måtte rydde rangen etter alle sammen. Der fikk elitegutta ett innlagt handicapp. Som avslutting på nærspillsøktene ble det avholdt en shootout, der enkelte var mer uheldige med lie en andre. Det var en innlagt joggetur med påfølgende tøyeøvelser i regi av Ola.

-Tirsdag skulle vi spille to runder, og første flight gikk ut 08:25. Det skulle bli en lang men flott dag. Vi hadde været på vår side hele uken, så alt lå til rette for bra golf. Denne dagen skulle også by på ”shot of the week” – Henrik Haanæs hull 3 på dagens første runde; Pegger opp ballen på 140 meter(i motvind), velger et 6'er jern, solid balltreff og Henriks andre HOI i karrieren var et faktum. (Vi gratulerer!)


Henrik Haanæs etter runden, ved green 18

-Onsdag skulle også første flight ut klokken 8:25. Det var også en dag som føyde seg inn i rekken av flotte golfdager med sol og 20 grader. Etter en felles lunsj var det treningsfeltet som sto på programmet. Etter noen timer på rangen og på treningsgreenene var det den velkjente shootouten som ventet. Her var det ingen nåde, selv om ballen din skulle legge seg aldri så langt inne i røttene på et tre… den velkjente pushup-straffen ble tatt i bruk.


Kaj Kleveland i flott positur

senere på kvelden var vi ute og spiste på en restaurant som het for White Pepper, der bestilte alle pizza, etterfulgt av is på McDonalds, Nede på strandpromenaden.

-De siste to dagene (torsdag og fredag) var to flotte dager. Torsdag var det ordinært opplegg med spill og trening etterfulgt av ny joggetur ned til stranden inklusive styrkeøvelser. Fredag var siste dag med spill og trening. Denne dagen sto det litt ekstra på spill, da denne rundens score ville dobles. Vi slo ut på hull 10 pga. stort trykk på banen denne fredagen.


Bilde fra rangen

Etter runden var det lunsj, før ukas siste treningsøkt. Etter nok en vellykket dag var det på tide å slå sine siste slag på rangen før vi var ferdige for denne gang. Klokken 8 var det premieutdeling fra ukas turnering, med resultatene: (topp 3)

Elite Slagspill:
1. Alexander Søbstad
2. Ole Fremstad
3. Ola Northug

Junior Gutter slagspill:
1. Henrik Haanæs
2. Jakob Stølan Malvik
3. Magnus Løvaas


Junior Jenter Stableford:
1. Ane Haanæs
2. Cathrine Eidsæther
3. Ingrid Brovold

Etter premieutdelingen var det middag, så var det tilbake til rommene for å pakke det siste før vi skulle reise hjem lørdags morgen.

På lørdag sjekket vi ut og tok buss tilbake til flyplassen. Litt shopping på taxfree hørte jo også med. På flyet hjem kunne vi alle konkludere med en vellykket tur, og det skader ikke med gjentakelse neste år?

Nå er det bare å håpe at våren snart tar turen til Trondheim…

Takk for turen.Skrevet av:
Magnus Løvaas og Henrik Haanæs
- Byneset Golfklubb

 


 NYHETER
13.03.2018
Bedriftsgolf 2018
Les mer
25.08.2017
Volvo Tour Trøndelag...
Les mer
24.08.2017
Ny og nyttig app...
Les mer
22.08.2017
Medlemstur til Spania...
Les mer
16.08.2017
Årets sponsorturnering...
Les mer
25.07.2017
Breddesatsing blant seniorene...
Les mer
10.07.2017
SRIXON TOUR 2017...
Les mer
22.06.2017
Pink Cup 2017...
Les mer
26.05.2017
Generalforsamling i BGS...
Les mer
02.05.2017
Barn & Golf på Byneset...
Les mer
18.04.2017
Oppstarsmøte for damegruppa...
Les mer
03.04.2017
Nytt styre...
Les mer
07.03.2017
Ny ligningsverdi...
Les mer
20.05.2016
Turneringer...
Les mer
 
Byneset Golf - Postboks 27 - 7074 Spongdal | Administrasjon 72 59 51 51 | Booking 72 59 51 52 | Fax 72 59 51 50
Webredaktører: Aud Øyås Aasen