BYNESET GOLFKLUBB
Info fra klubbstyret
Styre og komitéer
Juniorgruppa
Seniorgruppa
Damegruppa
Elitegruppa
Klubbens lover
Historikk
Golfturer
Linker
Vennskapsklubb
Grasrotandelen
Årsrapporter
BILDEGALLERI
 
 

BOOKING/GJESTESPILL

Booking, greenfee, lokale regler og praktiske opplysninger om beliggenhet, åpningstider, parkering, buss og overnatting finner du her…

TURNERINGER
Her finner du terminlisten, og her kan du melde deg på turneringer og sjekke din starttid – og endelig se resultatene...

BANEVEDLIKEHOLD
Her kan du lese om alt som har med vedlikehold av baneanlegget, og  om vår maskinpark og våre banearbeidere…

BYNESET GOLFSKOLE
Her finner du oversikt over våre kurs i regi av Byneset Golfskole…
 

Hei alle seniorgolfere i Byneset Golfklubb!

 


Byneset Golfklubb har i dag ca 450 seniorgolfere – kvinner eldre enn 50 år og herrer 55 år. Hver onsdag arrangeres det egen klubbturnering for seniorene. Hvis du har tid og anledning er det bare å melde seg på.

Norsk Senior Golf (NSG) er en forening som tilbyr medlemskap til alle seniorspillere som er medlemmer i en norsk golfklubb tilsluttet NGF. Medlemstilbudet omfatter bl.a. ca 120 turneringer per sesong, fordelt på individuelle turneringer, lagserie match, lagmesterskap, fylkesmatcher, NM i Nærspill og lag, Mixed Pairs og sosiale turneringer. NSG har også et fordelskort. Med det kan du spille på ca 75 norske baner til halv pris på hverdager. Dessuten arrangerer NSG flere golfreiser i vinterhalvåret.

NSG har 2450 medlemmer, hvorav 588 er damer. 85 av disse medlemmene befinner seg i Trøndelag, men bare 23 Byneset GK. Potensialet for nye NSG-medlemmer i klubben er således meget stort. Undertegnede er NSG klubbkontakt (KK) i Byneset GK og er således NSGs forlengede arm i klubben. Dersom det er noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt. (arvid.oen@online.no)

NSG arrangerer turneringer gjennom hele sesongen; de fleste på hverdager. Helgeturneringene er ofte uttaksturneringene, avslutninger av «Tourene» og finalene. Uttaksturneringene er vanligvis lagt til helgene i mai og første halvdel av juni fordi lagene må tas ut innen medio juni. Uttaksturneringene teller som uttak til EM-lagene og de 5 beste resultatene teller. Lagene til våre landskamper mot Danmark, England og Sverige blir tatt ut på bakgrunn av de 7 beste resultatene på Senior Tour. Alle representasjonsturneringene er åpne for nettospillere med hcp opp til: 15,9, med unntak av EGA-lagene som kun består av bruttospillere.
I 2013 arrangerer NSG tre uttaksturneringer og syv Senior Tour-turneringer i Trøndelag. Med deltakelse i minst 7 av disse kan du kvalifisere deg til en landslagsplass uten å reise ut av Trøndelag. De tre uttaksturneringene arrangeres på følgende baner: Byneset 7.6, Stjørdal 8.6 og Stiklestad 9.6. De syv «vanlige» turneringene arrangeres hver tirsdag i juni og august på Byneset, Trondheim, Stjørdal og Stiklestad (se terminlisten på: www.seniorgolf.no).

Som et rekrutteringsfremmende tiltak, har NSG i 2013 åpnet for at ikke-medlemmer i arrangørklubb kan få delta i NSG-turneringer én gang i løpet av sesongen. Som NSG-medlem får man spille for halv greenfee i alle de andre turneringene. I tillegg til premiering ved NSG gavekort eller premiesjekker, vil det bli trukket ut tre deltakere blant dem som deltar i fire eller flere av disse turneringene. Her er premiene en NSG-genser eller en NSG-golfskjorte.

Byneset GK har deltatt i NM-lag de siste 8 årene. Vi har spilt oss opp fra 3.divisjon til 1.divisjon, og der har vi holdt oss. I 2011 ble vi, som de fleste vet, norgesmestere. I år arrangeres lag-NM i midten av august i Asker. For at vi skal stille med det beste laget, har vi seks uttaksturneringer. Det er de tre NSG-uttaksturneringer, og tre turneringer som blir arrangert samtidig som eliteturneringer på Byneset (se terminlisten). Vil du være med, er det bare å melde seg på.

Mvh
Arvid Oen

 SENIORGRUPPA
17.10.2013
Finn Petter Holm på det Norske laget...
Les mer
16.02.2007
Seniorgruppa på Byneset
Les mer
26.04.2013
Til seniorgolfere på Byneset...
Les mer
 
Byneset Golf - Postboks 27 - 7074 Spongdal | Administrasjon 72 59 51 51 | Booking 72 59 51 52 | Fax 72 59 51 50 | nina@bynesetgolf.no
Webredaktør: Aud Øyås Aasen