BYNESET GOLFSKOLE
Om Byneset Golfskole
Golfkurs på Byneset
Golf Intro
Golfkort komité
Veien til golf...
Drivingrange
Medlemstreninger
Barn & Golf
Privat undervisning
BILDEGALLERI
 
 

BOOKING/GJESTESPILL

Booking, greenfee, lokale regler og praktiske opplysninger om beliggenhet, åpningstider, parkering, buss og overnatting finner du her…

TURNERINGER
Her finner du terminlisten, og her kan du melde deg på turneringer og sjekke din starttid – og endelig se resultatene...

BANEVEDLIKEHOLD
Her kan du lese om alt som har med vedlikehold av baneanlegget, og  om vår maskinpark og våre banearbeidere…

BYNESET GOLFSKOLE
Her finner du oversikt over våre kurs i regi av Byneset Golfskole…
 

 

Byneset Golfskole…
Byneset Golfskole drives av vår Head Professional Fredrik Mohall med assistanse av pro Lars Martin Berg.
Byneset Golfskole er en samlebetegnelse for alt som har med golfundervisning på Byneset Golfsenter å gjøre.
I menyen til venstre kan du klikke deg frem til den type undervisning som passer best for deg.

Landets beste treningsanlegg…
Vårt treningsområde med stor drivingrange og flere treningsgreener er et av landets absolutt beste treningsanlegg for golf - både for nybegynnere og de mer erfarne golfspillere.

Swing Catalyst Studio på Byneset…
Swing Catalyst er beskrevet som verdens mest avanserte system for golf videoanalyse av golfsvingen, og er utviklet her i Trondheim av firmaet Initial Force AS.
I 2010 åpnet Byneset Golf sitt nye treningsstudio med avansert videoanalyse av golfsvingen. Swing Catalyst systemet passer for spillere på alle nivåer, og er et ypperlig verktøy for å forbedre golfsvingen.

Inntil nylig har golftrening vært mer eller mindre ”en-dimensjonal”. Ved bruk av videokamera har golfinstruktøren etter hvert mer effektivt kunne studere svingteknikken til sine elever. Men hva med de kreftene og bevegelsene som det blotte øyet og et videokamera ikke fanger opp - de usynlige kreftene som ligger bak det gode golfslaget? Rotasjonskraft, vektforflytning, tyngdepunkt og trykk mot underlaget er viktig informasjon om golfsvingen som man tidligere ikke har hatt tilgang på. Dette er krefter og bevegelser som ligger til grunn for det gode golfslaget. Gjennom nærmere ti år har Swing Catalyst i samarbeid med NTNU utviklet en kraftplateteknologi som nå gjør det mulig å måle og vise de usynlige kreftene som virker i en golfsving.
Flere av verdens beste golfspillere, som Geoff Ogilvy, Stuart Appleby, Aaron Baddeley, Matt Kuchar, K. J. Choi og Bill Haas er allerede ivrige brukere av Swing Catalyst. Ved å studere data fra disse spillerne og sammenligne med data fra ”golferen i gata” har man sett klare sammenhenger på hva de beste gjør forskjellig fra den gjennomsnittlige golfspilleren.
Ved å bruke en såkalt launch monitor (dopplerradar som måler slaglengde, kølle- og ballhastighet, spinn, retning etc) i kombinasjon med kraftplateteknologien og videokamera, kan man nå i tillegg studere korrelasjonen mellom alle bevegelsene i golfsvingen og selve resultatet av golfslaget. Hvordan påvirker en liten endring i vektforflytningen lengden eller retningen på slaget? Mange har blitt overrasket over resultatet. Og like mange har blitt overrasket over hvor effektivt golftreningen nå kan gjøres.

Byneset Golf - Home of Swing Catalyst…
På Byneset kan du booke tid i Swing Catalyst Studio ved å kontakte Fredrik Mohall i proshopen. Fredrik har fått grundig opplæring i teknologien og har gjennom høsten og vinteren opparbeidet seg god erfaring på systemet. I tillegg til en effektiv treningsøkt vil du få med en video hjem som sammenfatter hele leksjonen i korte trekk, slik at du enkelt kan se fremgangen fra gang til gang. Videoen inneholder din egne svinger filmet fra 3 forskjellige kameravinkler, kommentarer fra instruktøren og ikke minst resultatet av slagene dine. Det er også mulig å få sammenlignet sin egen sving i slow motion med flere av de beste spillerne i verden.

Byneset Golf ønsker alle klubber velkommen til å bruke anlegget…
Golftrenere fra andre klubber som ønsker å undervise sine egne medlemmer/elever i vårt treningsstudio bes kontakte vår head pro Fredrik Mohall for betingelser og avtale.


 

 

 MEDLEMSKAP
Vi kan tilby flere former for medlemskap på Byneset. Alt om aksjer, kontingenter m.m.
 DENNE UKE
Sjekk ut hva som foregår av turneringer, kurs, møter m.m.
 NYHETER
18.04.2018
Golfturer til Reunion Resort, Orlando
Les mer
17.04.2018
Velkommen til oppstartsmøte...
Les mer
13.03.2018
Bedriftsgolf 2018
Les mer
25.08.2017
Volvo Tour Trøndelag...
Les mer
24.08.2017
Ny og nyttig app...
Les mer
22.08.2017
Medlemstur til Spania...
Les mer
16.08.2017
Årets sponsorturnering...
Les mer
25.07.2017
Breddesatsing blant seniorene...
Les mer
10.07.2017
SRIXON TOUR 2017...
Les mer
22.06.2017
Pink Cup 2017...
Les mer
26.05.2017
Generalforsamling i BGS...
Les mer
02.05.2017
Barn & Golf på Byneset...
Les mer
18.04.2017
Oppstarsmøte for damegruppa...
Les mer
03.04.2017
Nytt styre...
Les mer
 
Byneset Golf - Postboks 27 - 7074 Spongdal | Administrasjon 72 59 51 51 | Booking 72 59 51 52 | Fax 72 59 51 50 | nina@bynesetgolf.no
Webredaktør: Aud Øyås Aasen